Cut Crop video - Merge Video dla iPhone

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Przycinanie Przycinanie wideo - Łączenie wideo

Cięcie i kadrowanie wideo - Scalanie wideo to narzędzie dostępne na platformie iPhone. Opracowany przez Huyen Ta Thi Thu, ten darmowy program oferuje różne funkcje do edycji i poprawy wideo. Dzięki Video Crop możesz łatwo wycinać filmy, usuwać niechciane części, rozmywać określone sekcje i poprawiać kolory wideo podobnie jak w Photoshopie.

Jedną z kluczowych funkcji tego programu jest możliwość zmniejszenia rozmiaru wideo, co pomaga zaoszczędzić miejsce na urządzeniu. Dodatkowo, możesz szybko kompresować filmy, wycinać je, dodawać muzykę i stosować filtry. Program umożliwia wizualne wyświetlanie fragmentów wideo, ułatwiając wybór miejsca do przycięcia. Możesz obejrzeć podgląd filmu przed dokonaniem jakichkolwiek edycji i uzyskać dostęp do wszystkich filmów dostępnych w bibliotece urządzenia.

Video Crop oferuje również opcję przyspieszania lub zwalniania tempa filmów, dodawania muzyki z regulowaną głośnością i opcjami wygaszania/fade in/out oraz wyciszania dźwięku wideo. Interfejs jest kompaktowy i piękny, zapewniając przyjazne dla użytkownika doświadczenie.

Należy pamiętać, że program oferuje subskrypcje na konto premium z nieograniczoną liczbą skanów informacji o produkcie i wszystkimi odblokowanymi funkcjami. Płatność zostanie pobrana z Twojego konta iTunes po potwierdzeniu zakupu. Subskrypcja automatycznie odnawia się, chyba że wyłączysz automatyczne odnawianie co najmniej 24 godziny przed końcem bieżącego okresu. Możesz zarządzać subskrypcjami i wyłączyć automatyczne odnawianie w ustawieniach konta.

Ogólnie rzecz biorąc, Cięcie i kadrowanie wideo - Scalanie wideo to wszechstronne narzędzie do edycji wideo, które oferuje wiele funkcji do poprawy i dostosowania Twoich filmów. Niezależnie od tego, czy chcesz usunąć niechciane części, dodać muzykę czy dostosować kolory, ten program zapewnia przyjazne dla użytkownika doświadczenie na Twoim iPhone.

Program jest dostępny w innych językach

Cut Crop video - Merge Video dla iPhone

• Darmowa

• Po Polski
  • V 3.3
  • 4.9

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Cut Crop video - Merge Video

Czy próbowałeś Cut Crop video - Merge Video? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.